Natuurpraktijk Maxime
Gezondheid op maat
 

In mijn praktijk kijk ik naar de mens als geheel en staat persoonlijke aandacht centraal.     

Zo goed mogelijk in je vel komen te zitten door middel van voeding, coaching en massage?


Gezondheid op maat

Welkom op de website van Natuurpraktijk Maxime. Ik help u graag vanuit mijn natuurpraktijk, die makkelijk bereikbaar is in de Stedendriehoek van Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Doordat ik advies op maat geef help ik een hele brede doelgroep met (Natuur)voedingsadvies, holistische therapie en ontspanningsmassages. Heb ik uw interesse gewekt en wilt u graag meer over mij en mijn praktijk weten? Lees dan verder.


Over mij

Al sinds mijn jeugd staat mijn leven in het teken van goede voeding. Het begon allemaal met een moestuin waar ik in kon experimenteren, wat ook heeft geleid tot een passie voor koken. Na meerdere opleidingen en cursussen te hebben voltooid, ben ik begonnen met een eigen praktijk aan huis. Op therapeutische basis help ik mijn cliënten om zo vitaal mogelijk in het leven te staan. Waar nodig geef ik advies op maat met de beste voedingstips, die voor u persoonlijk van toepassing zijn. Ook verhelp ik graag uw klachten met een ontspanningsmassage of een holistische behandeling. Daarnaast studeer ik continu verder, zodat ik u nog beter kan helpen!
Persoonlijke aandacht staat centraal.


Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? 

Hieronder vindt u mijn dienstverlening:


• (Natuur)voedingsadvies op maat: als erkend natuurvoedingskundige help ik u graag met het maken van aanpassingen in uw voedingspatroon. Wilt u natuurlijker eten zonder E-nummers en beter in uw vel zitten? Dan stuur ik waar nodig bij op weg naar een gezondere levensstijl.


• Holistische coaching (Reiki): als erkend holistisch therapeut help ik u graag met het zoeken en vinden van de disbalans tussen uw lichaam en geest. Gedurende één of meerdere behandelingen verspreid ik energie op en rondom uw lichaam om de mentale en fysieke klachten te verhelpen.


• Kruidenstempelmassage (Sabaaydi): een fijne massage die het afvoeren van afvalstoffen bij verzuring van uw lichaam bevordert. Het reinigt uw lichaam en zorgt voor een diepe ontspanning.
Opleidingen en cursussen:


De volgende opleidingen heb ik gevolgd:

  • Warmonderhof, Biologisch Dynamische landbouwschool (diploma: 2008)
  • BSc. (Bachelor of Applied Science) Bos- en natuurbeheer, Hogeschool Van Hall Larenstein (diploma: 2014)
  • Natuurvoedingskundige aan Kraaybeekerhof (diploma: 2019)
  • Holistisch therapeut (HBO) aan ZOMA opleidingen (diploma: 2021)
  • Sinds september 2022 ben ik bezig met een driejarige HBO opleiding tot Natuurgeneeskundig Klinisch Aromatherapeut aan Fytarom
  • Medische basiskennis, Con Amore afgerond 18-03-2024


Onderstaande cursus volg ik voor erkend masseur:

  • Sabaaydi-massage (kruidenstempel), een oosterse lichaamsmassage


Gevolgde cursus:

  • Lesgever voor Velt (ecologisch moestuinieren). Cursussen op maat voor beginners tot gevorderden voor ecologisch moestuinieren (theorie en praktijk). Voor aanvragen, zie contact gegevens.


Contact

U kunt gerust contact met mij opnemen. Middels het contactformulier op deze site kunt u vrijblijvend een bericht achterlaten. Ook kunt u mij mailen of even bellen naar 06-43670645. Ik sta u graag te woord!


Tot ziens!

Maxime van der Heiden - Blokker 


Maxime van der Heiden - Blokker


De praktijk
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info