Natuurpraktijk Maxime
Gezondheid op maat
 

Een gezonde therapeutische ontspanningsmassage voor vrouwen

Door een ontspanningsmassage voelt u zich geheid vernieuwd en verbeterd. De Sabaaydi massage is een nieuwe vorm en komt oorspronkelijk uit Thailand. Deze Thaise ontspanningsmassage is vooral bedoeld voor het lichaam (rug, voeten en hoofd) en is heel klantgericht. U heeft hierbij de keuze uit een basis massage of een plus massage. Op deze pagina ga ik dieper in op de verschillende soorten behandelingen die ik als masseur geef aan vrouwen. Lees vooral verder!


Ontspanningsmassage, therapeutische werking

Sabaaydi is een oosterse ontspanningsmassage. Er wordt gewerkt met warme kruidenstempels zodat de massage is aangepast aan de westerse mens. Ik maak zelf gebruik van een mengsel bestaande uit warme biologische rijstbrandolie en kokosolie. Deze  ontspanningsmassage bevordert het afvoeren van afvalstoffen bij verzuring van het lichaam. Het biedt ook ondersteuning bij afvallen, helpt met het vasthouden van vocht, heeft een reinigend effect op organen, heeft een verstevigende werking voor de aderwanden en laat onderliggende blokkades vrij zodat deze weer kunnen stromen. Dankzij de geur van de kruiden krijgt u een gevoel van diepe ontspanning en komt u volledig in balans.


Wanneer wel, wanneer niet?

Bij diverse klachten kan deze massage voordelig werken. Hieronder heb ik er een paar op een rijtje gezet:
• Reuma en jicht
• Alle vormen van spierklachten
• Emotionele blokkades, depressies, stress en lusteloosheid
• Het loslaten en afvoeren van afvalstoffen


Doordat de Sabaaydi kruidenstempelmassage doorstromend werkt, wordt het afvloeiingssysteem van het lichaam geactiveerd. De massage is daarom niet voor iedereen geschikt, bijvoorbeeld bij:


• Zwangerschap
• Chemokuur
• Huidaandoeningen
• Suikerziekte


Daarnaast zijn er nog meer aandoeningen gevoelig voor deze massage, meld deze dus van tevoren bij mij of raadpleeg uw (huis)arts!
Kruidenstempelmassage
De kruidenstempels die ik bij een Thaise kruidentempelmassage gebruik zijn volgens een oud recept van ‘What Po’. Deze stempels worden in het noorden van Thailand geproduceerd onder toezicht van het Thaise Ministerie van Volksgezondheid en zijn speciaal afgesteld op de westerse mens. Ik gebruik een grote stempel voor uw lichaam en een kleine voor uw gezicht. Deze bevatten dezelfde kruiden, die allen uit één van de volgende mixen bestaan: Borneol & Camphor, Citroengras, Tumeric en Kaffir limoen.De Sabaaydi-massage basis

De massage basis is een massage voor het lichaam en geeft wat zorgt voor een diepere ontspanning. We starten met een warm voeten bad. De massage bestaat uit een rug,- hoofd- en voetenmassage. De rug en schouderpartij wordt met warme Thaise kruidenstempels en warme olie gemasseerd. Vervolgens sluiten we de massage af met een voetmassage.


Een Sabaaydi-massage consult duurt 60 minuten.


Als afsluiter praten we na onder het genot van een kopje thee/water.
De Sabaaydi-massage Plus

We starten bij deze massage met een voeten bad. Bij deze massage werk ik mijn kleine stempels waarmee ik de armen-handen-gezicht-decolleté-hals en schouders masseer. Vervolgens gebruik ik hierna ook warme olie om de gebieden die ik met de stempels heb behandeld te masseren. Vervolgens sluiten we de massage af met een korte voetmassage. Deze massage is goed voor mensen die last hebben van vastzittende schouders, nek en armen.


Een Sabaaydi-massage Plus duurt 60 minuten. Hij kan uitgebreid worden naar 90 minuten.


Als afsluiter praten we na onder het genot van een kopje thee/water.


Contact

Voor een ontspanningsmassage (therapeutische massage) kunt u contact met mij opnemen. Middels het contactformulier op deze website kunt u vrijblijvend een bericht achterlaten. Ook kunt u mij mailen of bellen naar 06-43670645. Ik sta u graag te woord!


De Sabaaydi - kruidenstempels


 

 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info